Generic placeholder image

יקב כמיסה

יקב בוטיק בגליל

יקב כמיסה בגליל נבחר ליקב בוטיק הטוב בישראל שנה שניה ברצף. אנו נותנים דגש על איכות היין.
ביקב גם מסעדת שף בכשרות גבוה.

אנו מאמינים שיין מחבר את האדם לטבע, בני אדם זה לזה, וכל אחד מאתנו אל השמחה שבלב. מתוך תפיסת עולם זו אנו מנסים לאתר את הקרקעות והשטחים המתאימים ביותר לגידול גפן יין, ואת הכורמים החולקים עמנו את האמונה ביכולת לעשות טוב.

בגידול גפן היין אנו מבקשים לתת ביטוי לכל העושר והגיוון הטמונים בכרם - האדמה, השמש, הירח, הכוכבים, זרימת האוויר, הצמחייה, בעלי החיים, קטנים וגדולים, מעל הקרקע ובתוכה. אנו מאמינים שהאדמה והגפן הם חלק מישות גדולה אחת, וכל התערבות שלנו צריכה להיעשות בזהירות ומתוך כבוד לכרם וכל מה שבו. אנו יודעים שכדי לגדל יין מעולה, נדרש לאפשר למורכבות של הכרם לבוא לידי ביטוי. כך מתקבלים יינות אינטנסיביים עם ארומטיות נוכחת, יחד עם טקסטורה עגולה ומורכבות.

בייצור היין, אנחנו שואפים לתת ביטוי נאמן לגיוון ולעושר שנוצר בכרם. ציוד טכנולוגי המתקדם בעולם וצוות ייננים בני הגליל העליון, מאפשרים את עיבוד הענבים ליין, באופן שישמר את החיוניות של הפרי והייחודיות של הכרם בו צמח.

האהבה שלנו ליין ולבשר יצרה חווית אירוח ייחודית וחד פעמית. כשם שאת ענבי היין אנו מלווים מהכרם ובוחרים הטוב ביותר ליינות כמיסה, כך גם במסעדת הבשרים, אנו מלווים את הפרות מן המרעה אל הקצבייה שלנו, ומתוך מבחר גדול, בוחרים עבורכם את הנתחים המעולים ביותר המיושנים בחלל המסעדה, בשיטת "Dry Aging". מדי יום נבחרים הנתחים שהגיעו לדרגת היישון המתאימה ונצלים בתנור פחמים ומוגשים לצד מנות שף בבישול עילי ויינות כמיסה המובחרים, כדי להביא לחוויה קולינרית מושלמת.

טלפון: 054-5884014 | אתר | פייסבוק


הבהרות

  • כל המוצרים והשירותים באחריות הספק בלבד